Fancy høy sokk – nydelig katt

143.00kr

Vis frem din katteaktige side med stil med våre Lovely Cat-høye sokker. Komfort og stil for katteelskere.

Velg størrelse og farge på betalingssiden

Elsker du høye sokker høye sokker og er på utkikk etter flere par til samlingen din?

Du er forelsket i denne modellen?

De høye sokkene Lovely cat tiltaler med sine uvanlige trykk. De kan brukes like godt av en kvinne, en pike eller en ung jente. Du trenger bare å sette sammen de riktige komponentene for å få frem stilen din. Liker du jentete eller gutteaktige, stilige eller uformelle looks? Alt er mulig med denne ultramoderne modellen.

De høye sokkene Lovely cat er laget av elastisk stoff. De passer til alle størrelser. Når det gjelder lengden, stopper denne modellen over kneet. Den er ideell for å holde deg varm på kalde sommerdager. De er myke å ta på og vil bli elsket av følsomme hudtyper. Du kan bruke dem under en bukse eller til et skjørt.

For å ta vare på og forlenge levetiden til dine høye sokker Lovely cat anbefales håndvask. La dem lufttørke etterpå. Med riktig stell vil du ha glede av strømpene i lang tid fremover. Takket være kvaliteten på materialet blekner de ikke og beholder sin elastisitet. Denne kvaliteten tilbys her til en pris som trosser all konkurranse. Så hvorfor ikke dra nytte av det?

KARAKTERISTIKKER:

  • Materiale: polyester
  • Lengde: 62 cm
Fancy høy sokk - nydelig katt