5 antrekk som passer perfekt til knehøye sokker

Vil du endre stilen din og bruke høye sokker, men vet ikke hvordan du skal matche dem med garderoben din?
Men det finnes uendelige muligheter for å sette sammen antrekk med høye sokker.
For å hjelpe deg finner
du i denne artikkelen en rekke nyttige ideer og inspirasjon til hvordan du kan bruke alle sokkene i vår kolleksjon.

Høye sokker for sexy sportsklær

Formelen for perfekte sportsklær er enkel: Det er bare å tilsette knestrømper!
De høye sokkene bør være et fast tilbehør i enhver sportsentusiasts garderobe. De passer perfekt til idrettsutøvernes trøyer og er en stor hit blant alle supportere.
Hvis du liker å kle deg sporty, men likevel stilig, kan du supplere sportsantrekket ditt med et par knestrømper i fargene til favorittlaget ditt. Du kommer til å skille deg ut med våre Frenchy Blue-White-Red Socks som ser supersøte ut og gir deg selvtillit når du spiller. Det beste med disse sportssokkene er at de kan brukes på treningsøktene eller sammen med joggesko utenfor banen. Hvis du har på deg et enkelt sportsantrekk med en sexy skjorte og shorts, må du ikke glemme å tilføre en sexy touch med et av våre fargerike sokkepar!

Vær elegant med høye strømper

Med det rette paret knestrømper kan du skape et elegant, men sexy antrekk uten vulgaritet ved å kombinere klassiske elementer. Et kort, utsvingt skjørt sammen med en hvit skjorte med krage og en cardigan eller blazer er den perfekte basen for denne looken. Kombiner dette med et par bow knee socks og pumps, og du er på vei mot perfeksjon. Om høsten kan antrekket kompletteres med en fin trenchcoat, og om vinteren vil et par støvler passe perfekt til dette antrekket. De high over-the-knee socks gir en sofistikert, men uskyldig look som alltid er trendy!

Sublimer hverdagsantrekkene dine med våre sokker

Sokker er en fantastisk måte å sette et unikt preg på vanlige antrekk.
Hvis antrekket ditt er uformelt, hvorfor ikke ha det gøy med fargerike fancy sokker? Det finnes ikke det hverdagsantrekket som ikke er flott med mi-sokker. Det er lett å finne et mønster som passer din smak og som gir looken din et originalt preg, som våre søte sokker med fruktprint, som er en hit på Instagram! Hvis du vil ha et ekstra element av street style, kan du ta på deg et par retro joggesko med høy hæl og bruke dem sammen med fishnet knee-highs, en vintage t-skjorte og jeansshorts. Rutete skjorter, bomullsskjorter med trykk, denimshorts og loungewear er alle ideelle partnere for et par komfortable sokker. Våre sokker kan også brukes med stolthet til plisserte skjørt, kjoler og figursydde shorts. Hvis du er glad i antrekket ditt, vil du elske det med knestrømper.

Gjør dine elegante antrekk mer sexy!

Et par svarte høye sokker kan være veldig sexy til et elegant antrekk. Det er en uventet vri som kan skille antrekket ditt fra mengden. Å bruke mi-bas til formelle antrekk er en spennende look som viser akkurat passe mye hud for å fange blikket, samtidig som det overlater nok til fantasien. På
grunn av det klassiske designet kan
våre Elegance-sokker brukes til sexy minikjoler med hæl, skreddersydde kjoler, jumperkjoler eller til og med korte jumpsuits. Kombiner dem med en plateausko eller chic pumps for en ekstra dose eleganse. Alle kvinner har en «little black dress«, og med våre knestrømper gjør du mer inntrykk enn bare kjolen! Ved å bytte ut tilbehør til beina kan du enkelt skape helt nye looks som tar garderoben din til et helt nytt nivå.

For en utkledningsfest…

Det kan være vanskelig å finne et originalt kostyme. fancy socks er en fantastisk og billig måte å gi antrekket ditt det lille ekstra som alle vennene dine vil kopiere. Når beina er dekket av mi-bas, kan du ha det litt gøy med en kortere kant eller et mer utfordrende snitt. Et par flotte knestrømper kompletterer enhver dress og får den til å fremstå som et stilig antrekk. Strømpene våre finnes i et bredt utvalg av farger og mønstre, designet for å passe perfekt til festens farge og tema. Når du finner det perfekte paret sokker til kostymet ditt, sørger de også for at du holder deg varm hele kvelden, uansett vær. Hvis du allerede har et kostyme i tankene, kan du finne de perfekte sokkene som passer til det her. Bla gjennom
kolleksjonen vår, og kanskje finner du inspirasjon til å lage et helt nytt kostyme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *